PARTICIPATIE PROJECTEN

MEDIA

Glossy Magazine (Fotografie, Modellen casting)

Een concept met als doel het imago van het Clusius College VMBO-Groen te verbeteren. Er is gezocht naar een oplossing waarin de kracht van de school als van de leerlingen tot uitdrukking konden komen: het Green mgzn.

 

 

De Volkskrant  |  BLDNDKTR Rob van Vuure: "Een eenmalige uitgave, en bloedmooi, in Heerhugowaard. Het Clusius College aldaar dacht: we gaan een keer iets bijzonders doen om ons VMBO in de zon te zetten, wég met de schaduwrijke vooroordelen. Helemaal gelukt. Middenin de worldwide trend dat alle print-communicatie, wil je nog indruk maken, fantastic verpakt zal moeten worden. In Heerhugowaard werd dat het met lef gemaakte blad Green mgzn. Close gefotografeerde leerlingen die verhalen van hun liefde voor VMBO-Groen, en de mogelijke vervolgopleidingen. Een uniek, glossy, vmbo-advies."

 

 

 

A. de Waal  |  Directeur Clusius College Heerhugowaard: "Dit resultaat getuigt van veel creativiteit en 'out of the box' denken. Er is een prachtig glossy magazine afgeleverd van een hoogwaardige kwaliteit. Tijdens dit project hebben de VMBO leerlingen het maakproces van een magazine leren kennen én een andere kant van zichzelf. Er is goed begrepen wat wij als opdrachtgever voor ogen hadden: een positieve boodschap die verpakt is in een glossy magazine gemaakt door en voor VMBO leerlingen Groen."

 

GREEN MGZN

NAAR BOVEN

KLANT

Clusius College Heerhugowaard

PROJECT

Participatie Project

+31 6 510 323 51   |  mir@studiomir.nl